1. Κρατήσεις

Όλες οι κρατήσεις στο Sarris Planet Studios υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους.
Κατά τη στιγμή της κράτησης ή κατά το check-in, θα λάβουμε τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας και εγκρίνετε τη χρήση αυτής της κάρτας για τυχόν ποσά που οφείλονται σε εμάς. Καμία κράτηση δεν θεωρείται ότι έχει επιβεβαιωθεί έως ότου παρασχεθούν τα στοιχεία ή / και η πληρωμή / κατάθεση που περιγράφονται στην παρούσα παράγραφο.

Απαιτείται ταυτότητα από τη ρεσεψιόν κατά την άφιξή σας, για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία των επισκεπτών. Η ταυτότητα μπορεί να είναι διαβατήριο ή έγκυρη άδεια οδήγησης.

 1. Αλλαγές ή Ακυρώσεις από την Εταιρεία

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσουμε την κράτησή σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα σας δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν θα έχουμε καμία περαιτέρω ευθύνη απέναντί σας από αυτή την ακύρωση. Ωστόσο, θα κάνουμε εύλογες προσπάθειες για να προσπαθήσουμε να σας κλείσουμε εκ νέου, τυχόν επιβεβαιωμένες Κρατήσεις που ακυρώθηκαν από εμάς, σε μια εναλλακτική τοποθεσία παρόμοια στο πρότυπο με τα Sarris Planet Studios. Η κράτησή σας αφορά μια κατηγορία δωματίων στο Sarris Planet Studios και δεν εγγυάται ότι θα μπορείτε να μείνετε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Εάν έχετε δηλώσει μια προτίμηση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, θα κάνουμε εύλογες προσπάθειες για να τιμήσουμε αυτήν την προτίμηση. 

Εάν η κράτησή σας πραγματοποιείται μέσω πλατφόρμας τρίτων όπως η Booking.Com ή η Trivago, τότε ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικοί όροι και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τρίτο μέρος με το οποίο πραγματοποιήσατε κράτηση για να οργανώσετε μια ακύρωση ή επιστροφή χρημάτων.

 1. Ζημιές

Διατηρούμε το δικαίωμα και με την παρούσα μάς εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν στο δωμάτιό σας ή στο Sarris Planet Studios κατά τη διάρκεια της διαμονής σας (συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό ειδικού καθαρισμού) ή για τυχόν αντικείμενα που λείπουν κατά την αναχώρησή σας.

5.Συμπεριφορά Επισκεπτών

Οι επισκέπτες καλούνται να συμπεριφέρονται σωστά ανά πάσα στιγμή και να συμμορφώνονται με τις διαδικασίες της Εταιρείας ή / και τα αιτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά και το σεβασμό για την ιδιοκτησία του Sarris Planet Studios, των υπαλλήλων και των επισκεπτών του και την υγεία και την ασφάλειά τους. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να μην διαταράξουν την άνεση και την απόλαυση άλλων επισκεπτών, την ομαλή λειτουργία των Sarris Planet Studiosή να προκαλέσουν προσβολή σε άλλους επισκέπτες ή στα μέλη του προσωπικού μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε διαμονή ή υπηρεσίες ή να απομακρύνουμε εσάς και μέλη του πάρτι σας από το Sarris Planet Studios εάν, κατά την εύλογη γνώμη μας, θεωρούμε ότι αυτή η διάταξη παραβιάστηκε Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα έχετε καμία υποχρέωση να σας επιστρέψουμε χρήματα για απώλεια διαμονής, άλλες υπηρεσίες ή οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή δαπάνη.

 1. Απαγορεύεται το κάπνισμα

Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να καπνίζουν στα δωμάτια.

 1. Λόγοι Ανωτέρας βίας

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα καταβάλει αποζημίωση όταν η εκτέλεση των υποχρεώσεών της εμποδίζεται ή επηρεάζεται άμεσα ή έμμεσα ή ως αποτέλεσμα ανωτέρας βίας ή οποιωνδήποτε περιστάσεων πέραν του εύλογου ελέγχου της, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πλημμύρας, σεισμού, εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, άλλες πράξεις του Θεού, τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή αστοχία ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, νερού ή άλλων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, μηχανήματα εγκαταστάσεων, υπολογιστές, οχήματα ή οποιαδήποτε κατάρρευση δομών.

 1. Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε έμμεση, επακόλουθη ή καθαρή οικονομική απώλεια ή απώλεια κέρδους, υπεραξίας ή ευκαιρίας (είτε προκαλείται από αμέλεια της Εταιρείας, των υπαλλήλων της, του εργολάβου ή των αντιπροσώπων της ή άλλως). Η συνολική ευθύνη της Εταιρείας δεν θα υπερβαίνει την αξία των χρεώσεων που έλαβε βάσει της Σύμβασης. Τίποτα που περιέχεται στη Σύμβαση ή σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αναφέρεται ή ενσωματώνεται σε αυτό δεν πρέπει να διαβάζεται ή να ερμηνεύεται ως εξαίρεση οποιασδήποτε ευθύνης για θάνατο ή σωματικό τραυματισμό που προκλήθηκε από αμέλεια ή ευθύνη της Εταιρείας για απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση.

9. Ώρες Check-in & check-out

Το Check-in είναι από 2 μ.μ. και το Checkout είναι έως τις 11 π.μ. Εάν πρέπει να αφήσετε τις αποσκευές σας μαζί μας για την επόμενη μέρα του check out, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

10.Πληρωμή

Πληρωμή με Τραπεζική Μεταφορά εκτός σύνδεσης. Η τραπεζική μεταφορά (τραπεζικό έμβασμα) είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος πληρωμής.

 • Όνομα λογαριασμού: Σαρρής Δημήτριος
 • Τράπεζα: Eurobank
 • IBAN: GR5702603400000710200144766
 • BIC: ERBKGRAA

Επιλέξτε πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα και την επιλογή ολοκλήρωσης της κράτησής σας. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού όπου θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό της προκαταβολής ή της συνολικής πληρωμής. Θα λάβετε επίσης μια αναφορά παραγγελίας Στη συνέχεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή από την τράπεζά σας στον τραπεζικό λογαριασμό που ορίζεται εντός 24 ωρών

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμπεριλάβετε το Όνομα και το Αναγνωριστικό Παραγγελίας (Booking #…) στην κατάθεση. Με βάση αυτήν την αναφορά, η πληρωμή θα αντιστοιχιστεί με την κράτησή σας και θα επιβεβαιωθεί στο Sarris Planet. Με βάση αυτήν την επιβεβαίωση, ένα μήνυμα θα εκδοθεί και θα σας αποσταλεί αυτόματα. Εάν δεν συμπεριλάβετε αυτό το αναγνωριστικό παραγγελίας ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα στην αντιστοίχηση της πληρωμής.

Για τη μεταφορά χρημάτων, ο πελάτης αποδέχεται να πληρώσει τυχόν τραπεζικά τέλη που ενδέχεται να χρεώσει η τράπεζα του δικαιούχου.

11. Πολιτική Aκύρωσης

 • Οι επισκέπτες μπορούν να ακυρώσουν τουλάχιστον 30 ημέρες πριναπό το Check-in και να λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε.
 • Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει λιγότερο από 30 ημέρες νωρίτερα, δεν θα επιστραφούν οι διανυκτερεύσεις που δεν έχει κάνει.
 • Εάν ο επισκέπτης φτάσει και αποφασίσει να φύγει νωρίς, δεν θα επιστραφούν οι διανυκτερεύσεις που δεν έχουν περάσει.

12. Πληροφορίες Ιστότοπου

Ενώ έχουν καταβληθεί όλες οι εύλογες προσπάθειες για την εξασφάλιση της ακρίβειας των πληροφοριών στον Ιστότοπο, η Εταιρεία δεν αποδέχεται ευθύνη για σφάλματα ή παραλείψεις και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις που εμφανίζονται στον Ιστότοπο χωρίς προειδοποίηση. Please note that in certain circumstances, generic photographic images have been used to represent the general style of a particular product or Room. Το περιεχόμενο των Ιστοτόπων είναι πνευματικά δικαιώματα της Sarris Planet Studios και δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να δημοσιευτεί, να διανεμηθεί ή να τροποποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στους ιστότοπους αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων. Οι υπερσύνδεσμοι προς ιστότοπους τρίτων παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη χρήση ιστότοπων τρίτων.